Dumlupınar İlkokulu


Vizyon: Okulumuzu;saygın,güvenilir ve ilçemizin en verimli,en huzurlu,en kaliteli okulu haline getirmektir.Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, kendisi ve toplumu ile barışık bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,esnek düşünme yeteneğini geliştirebilen,iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyebilen, iyi öğrenci, iyi insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

Misyon: Öğrencilerimize; Milli eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak,öğrendiklerini hayata geçiren, vatanına milletine bağlı bireyler olarak yetiştirmek ve çağdaş,bilgili,katılımcı vatandaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 08:30 Ders Bitiş Saati 15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03683151102

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://boyabatdumlupinar.meb.k12.tr

Adres - GÖKDERE MAH. BAYRAM CAD. BOYABAT DUMLUPINAR ORTA OKULU BLOK NO 4 BOYABAT / SİNOP

Öğretmen :13
Öğrenci :108
Derslik :7
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1550
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Boyabat ilçemiz Sinop ilinin en büyük ilçesi olup 30 bin civarında nüfusa sahiptir. Zengin bir kültürel birikimi vardır. Tarihi evleri, bazalt kayalıkları... gibi bir çok turistik değere de sahiptir.

Adres - GÖKDERE MAH. BAYRAM CAD. BOYABAT DUMLUPINAR ORTA OKULU BLOK NO 4 BOYABAT / SİNOP

Ulaşım İlçemize karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. En yakın hava alanı Sinop ve Kastamonu illerindedir. En yakın demiryolu ise Samsun´un Havza ilçesinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir. Boyabat ilçemiz Sinop il merkezine 86 km uzaklıktadır.