Bırak Kendim Yapayım e-Twinning Projemiz Devam Ediyor

Maria Montessori'nin geliştirdiği, erken çocukluktan ergenlik dönemine kadar, çocuğun ihtiyaçlarını ve özelliklerini göz önünde bulundurup onu anlayarak, her çocuğun farklı ihtiyaçları, farklı öğrenme hızı ve farklı bir mizacı olduğunu benimseyen Bırak Kendim Yapayım e Twinnıng Projesi kapsamında Uzaktan eğitimde öğrenciler sunumlarını yapmaya devam ediyorlar.

31.12.2020 171

Öğretmenlerimizden Havva Küçükbaş Bırak Kendim Yapayım eTwinning projesi kapsamında öğrencileri ile eba üzerinden zoom uygulaması ile gezen tanıtımı yaptıklarını belirtti.Öğrencilerinden Çağan Yüksel 'ın arkadaşlarına Güneş sisteminin sunumunu yaptığını belirten öğretmenimiz, çocukların ilgisinin uzaktan eğitim ile de olsa çekilebileceğini gösterdi. öğrenciler gezegen şarkısı ile keyifli vakit geçirerek gezegenleri daha yakından tanıdılar ve öğrendiler.